Вашите поръчки

Поръчката е празна

Поръчка

Как да пазаруваме в електронния магазин?

Всичко е много лесно и практично. Кликнете от главното меню върху бутон "Продукти" и следвайте указанията на системата. Самият процес протича в следните стъпки:

  1. Изберете категория и разгледайте нашите продукти.
  2. Изберете продукт и се запознайте подробно с неговите характеристики и предлаганите от нас разфасовки.
  3. Изберете желаната от вас разфасовка и количеството от което се нуждаете. Корекция може да направите и на по-късен етап.
  4. Натиснете бутона "Купи". Ще видите съобщение "Продуктът е добавен успешно към поръчката". Ще имате две опции - "Продължете с пазаруването" или "Финализиране". Ако натиснете бутона "Продължете с пазаруването", прозореца ще се затвори и вие ще имате възможност да продължите с пазаруването и да добавяте продукти във вашата количка. Ако натиснете бутона "Финализиране" ще бъдете насочени към страницата за оформяне на поръчката. Забележете, че в лявата страна на сайта има секция "Кошница", от която може да виждате какво сте добавили в поръчката и по всяко време да я финализирате.
  5. При финализиране ще бъдете насочени към страницата за оформяне на поръчката. Там ще може да изберете метод за доставка и метод за плащане. След това ще има полета в които да въведете контактна информация и адрес за доставка. Забележете, че полетата със звездичка са задължителни. Накрая кликнете върху бутон "Финализиране" и ще видите съобщение "Вашата поръчка е завършена".
  6. Нашият екип ще обработи Вашата поръчка и в случай на необходимост ще се свържем с Вас по телефон или E-mail.

За повече информация и за поръчка може да изпозвате следните телефони: 0670 60540, 0878 832 615, 0878 833 615.

© 2019 Аполон-69 ЕООД. Всички права запазени.